Sharon Stone-t azért dobta fiatalabb pasija, mert nem volt haljandó botoxoltatni

2022. szeptember 01.
Sharon Stone pasija nem örült neki, hogy a színésznő nem szeretne botoxot használni.

A 64 éves Sharon Stone szerepel az arab Vogue szeptemberi címlapján, a magazinnak adott interjújában pedig a színésznő elárult egy egészen meglepő történetet a szerelmi életével kapcsolatban. Stone elmondása szerint nemrég együtt járt egy fiatalabb férfival, aki végül azért szakított vele, mert nem volt hajlandó botoxoltatni.

A férfi állítólag megkérdezte Stone-t, hogy szokott-e botoxot használni, mire a színésznő így válaszolt:  „Valószínűleg nagyon jót tenne az egódnak és az enyémnek is, ha használnám.” Ezután a pár még egy alkalommal találkozott, majd a férfi nem akarta tovább folytatni a kapcsolatot a színésznővel.

Stone elmondása szerint korábban rendszeresen használt botoxot és fillereket is, ám végleg lemondott róluk az agyvérzése után. Arról az interjúban nem beszélt a színésznő, hogy a botox és a fillerek helyett mivel tartja karban a 64 évesen is fiatalokat megszégyenítő arcbőrét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Sharon Stone egyébként 2001-ben esett át egy súlyos agyiér-katasztrófán, ami után hét évébe telt a teljesen felgyógyulás. A betegsége idején volt válófélben férjétől, Phil Bronstein újságírótól, karrierjében pedig épp fénykorát élte. „Próbáltam megtartani a fiam felügyeleti jogát, próbáltam egyszerűen csak funkcionálni, hogy képes legyek egyáltalán dolgozni. A házamat jelzáloggal kellett megterhelni, mindenemet elveszítettem. A szerepeimet is, a helyemet Hollywoodban” – mondta korábban a lábadozás időszakáról a színésznő.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six

Olvass tovább!