Meghalt Sharon Stone testvére, aki nemrég veszítette el 11 hónapos kisfiát

2023. február 14.
Sharon Stone is megerősítette a hírt, hogy testvére, Patrick Stone 57 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt. A férfi 2021-ben veszítette el 11 hónapos kisfiát.

„Nyugodj békében, testvérem, Patrick Joseph Stone” – írta Instagram-oldalán Sharon Stone, megerősítve a hírt, hogy 57 éves öccse tragikus hirtelenséggel elhunyt. A férfi 17 hónappal azután hunyt el, hogy 2021-ben elveszítette alig 11 hónapos kisfiát, Rivert. A kisfiú halálát többszervi elégtelenség okozta.

Sharon Stone egy megrendítően őszinte videót is megosztott, amiben elmondja, hogy testvérével szívinfarktus végzett. A felvételen könnyek között mond hálát a sok támogatásért és részvét-nyilvánításért, és hozzáteszi, hogy az elmúlt években rengeteg veszteségélményt kellett megélnie a családjának. Testvérét felesége és két gyermeke is gyászolja.

A videó alatt több hollywoodi híresség is támogatásáról biztosította Sharon Stone-t. Aubrey Plaza, John Travolta, Milla Jovovich és a nemrégiben súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner is bátorító kommentekkel üzent a gyászoló színésznőnek.

Forrás: People Fotó: Getty Images