Kate Middleton tündéri anyák napi fotót posztolt három gyerekével – óriásit nőttek

2023. március 20.
Ritka alkalom, hogy Kate Middleton mindhárom gyerekét megmutatja a nyilvánosságnak, most azonban egy cuki anyák napi fotón gyűlt össze a család.

A brit királyi családban igyekeznek odafigyelni rá, hogy a gyerekek a lehető legnagyobb nyugalomban tölthessék mindennapjaikat, a különleges alkalmakkor azonban mindig megörvendeztetik a világot egy-egy családi fotóval. Most sincs ez másképpen: Kate Middleton anyák napja alkalmából posztolt Instagram-oldalára egy képet, amin egy terebélyes fa ágain mosolyog gyerekeivel.

Ritka, hogy együtt lehet látni a három gyereket, de most György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is ott feszít a fotón. A bájos családi képen jól látszik, hogy mekkorát nőttek a gyerekek: a 9 éves György egyre jobban hasonlít édesapjára, a 7 éves Sarolta szőke hajával és laza farmerruhájával igazi vagány nagylány, a négyéves Lajos herceg pedig elképesztően cuki csíkos felsőjében.

„Boldog anyák napját kíván a családunk” – írta Kate Middleton a fotó alá. Bár Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük az anyák napját, a briteknél március 19-én tartották az ünnepet.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Imges