Kiakadt A korona stábja: ízléstelenül forgatták le Diana halálát

2022. december 21.
A korona rengeteg vitát váltott már ki a királyi család életének bizonyos részeinek bemutatása miatt, de az a döntés, hogy Elizabeth Debickit nyitott koporsóban fekve mutatták az elhunyt Diana hercegnő szerepében, a forgatáson is felháborodást okozott.

Elizabeth Debicki ausztrál színésznő A korona 5. évadában vette át a „Szívek hercegnője” szerepét. Jelenleg is zajlik a hatodik, egyben záró évad gyártása, ahol már Diana életének utolsó pillanatait forgatják.

Források szerint a jelenetek olyan „szorongató” pillanatokat mutatnak be, ahol Diana vérben úszik a kórházban és egy nyitott koporsóban fekszik halála után.

„Valóban arra késztették Elizabeth-et, hogy bemásszon egy koporsóba, és eljátssza a halott Dianát” – mondta feldúlva egy szemtanú a The Sunnak. Hozzátette, hogy Károly herceg – akit Dominic West alakít – „sűrű könnyek közt” lép be a szobába.

Egy másik forrás szerint „mindenki nagyon kényelmetlenül érezte magát a forgatás alatt”, illetve azt nyilatkozták a jelenetről, hogy „obszcén, és ki kellene venni az adásból”. A stáb szerint a jelenet nem csak A korona munkatársait rázta meg, aggódnak, hogy Vilmos és Harry herceget is rosszul érinthetik a grafikus ábrázolások.

Fotó: Getty Images, IMDb Forrás: Metro.co.uk

Olvass tovább!