Emily Ratajkowski és Harry Styles szenvedélyes csókja felháborította a rajongókat

2023. március 27.
Emily és Harry nem fogták vissza magukat, a nyílt utcán estek egymásnak.
Emily Ratajkowski és Harry Styles szenvedélyes csókja felháborította a rajongókat

A hírek szerint Emily Ratajkowski és Harry Styles néhány hete már randizgattak, mielőtt lencsevégre kapták szenvedélyes csókolózásukat Tokió utcáin.

A 29 éves énekes és a 31 éves modell igazán kitettek magukért, nem úgy tűnt, mintha érdekelné őket, hogy kamerák figyelik az enyelgésüket. A jelenetről még egy videó is készült, amit itt tudsz megnézni!

A videó megjelenése óta Emily Instagram-oldalát elárasztották Harry gyalázkodó rajongói. A fanok nem örülnek  a két híresség kapcsolatának, becsmérlő kommenteket írogatnak a modell posztjai alá, és azt akarják, hogy Emily hagyja békén a popsztárt.

Érdekesség, hogy Emily és Harry nem most ismerkedtek meg egymással. A modellt tavaly nyáron fotózták le Harry egyik koncertjén, ahova az énekes akkori barátnője, Olivia Wilde vitte el. De Emily és Olivia még két hete is együtt lógtak a Vanity Fair Oscar-buliján. A bennfentes sztárinfóiról elhíresült DeuxMoi blog szerint nem kizárt, hogy Olivia és Harry a kapcsolatuk alatt kísérletezésképp Emilyvel is viszonyt folytattak.

Emily Ratajkowski tavaly nyáron Kim Kardashian exével, Pete Davidsonnal kavart egy ideig, majd Eric André humoristával is volt egy rövid kapcsolata.

Fotó: Getty Images