Sztárok, akik bizarr szokások szerint nevelik gyerekeiket

2022. november 24.
Bizarr szabályok, túlzott szigor vagy éppen engedékenység – ezek a hírességek őszintén vallottak meglepő gyereknevelési szokásaikról.

1. Julia Roberts

julia-roberts-hazassag-titok

Julia Roberts 3 gyereket nevel, és szigorúan ragaszkodott hozzá, hogy amíg a gyerekek kicsik, nem nézhetik meg a filmjeit. A színésznő bevallotta, hogy szigorúan ellenőrzi, hogy a gyerekei miket nézhetnek, a legtöbb filmjéről pedig egyszerűen úgy gondolja, még nem valóak nekik.

2. Kristen Bell

Kristen-Bell- Dax-shepard

A színésznő és Dax Shepard két kislányt nevelnek, meglehetősen különös elvek szerint. A gyerekeknek például nem kell rendszeresen fürdeniük, csak akkor, ha a szülők úgy ítélik, hogy már testszaguk van. Bell szerint a természet jelzi, hogy mikor van szükség egy kis tisztálkodásra.

3. Megan Fox

Megan Fox és Brian Austin Green

A tévézés és filmezés kapcsán minden szülőnek megvan a maga elképzelése: a 3 fiút nevelő Megan Fox például egyáltalán nem engedi, hogy a gyerekei tévézzenek, viszont filmeket nézhetnek. Szerinte a filmek lezártsága és íve feldolgozhatóbb a gyerekeknek, mint a tévéből állandóan ömlő ingerek.

4. Gwyneth Paltrow

A Goop szülőanyjának általában mindenről megvannak a maga sajátos elképzelései, nincs ez másképp a gyereknevelésben sem. Gwyneth Paltrow gyerekei csak francia vagy spanyol nyelven nézhetnek tévét, a színésznő így szeretné fejleszteni képességeiket.

5. Gordon Ramsay

gordon-ramsay-tiktok-recept-fetas-teszta

A sztárséf 5 gyerek édesapja – feleségével 3 fiút és 2 lányt nevelnek. Gordon Ramsay nem szeretné, ha gyerekei elkényeztetetté válnának, ezért amikor utaznak valahová, csak magának és feleségének vált jegyet az első osztályra, a gyerekek külön utaznak a turistaosztályon.

6. Penélope Cruz

A színésznő és Javier Bardem 2 gyereket nevelnek, és már korán megállapodtak abban, hogy felnőttként kezelik a kicsiket. Nem volt gügyögés, nem voltak játékok vagy etetőszék – úgy érezték, hogy a gyerekek magabiztosabbak és önállóbbak lesznek, ha a felnőttek egyenrangú félként tekintenek rájuk.

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!