Ezért hagyja ott a sorozatot az Eufória színésznője

2023. április 04.
A Katet alakító Barbie Ferreira azt mondta, nem akarta, hogy ő legyen „a kövér barátnő” a sorozatban, ezért kiszállt a népszerű produkcióból.

Már korábban lehetett tudni, hogy a Katet alakító Barbie Ferreira nem tűnik majd fel az Eufória következő évadában, eddig azonban nem tisztázta a szakítás okát. Felröppentek pletykák, miszerint Ferreira a rendezővel, Sam Levinsonnal való konfliktusok miatt hagyta ott a világszerte népszerű szériát, a színésznő azonban nemrégiben azt mondta, közös megegyezéssel hagyta ott az Eufóriát.

A 26 éves Barbie Ferreira az Armchair Expert podcastjében elmondta, azért hagyta ott a sorozatot, mert úgy érezte, kihozták a maximumot Kat karakteréből. „Nem éreztem úgy, hogy Kat útja tartana valamerre” – árulta el. „Persze lehettek volna kifutási lehetőségei, csak azok nem illettek volna a sorozat világába.”

Ferreira azt is hozzátette, nem szerette volna a „kövér legjobb barátot” alakítani, és szerinte ebben a sorozat készítői is egyetértettek vele. Ferreira olyan sztárok mellett szerepelt az Emmy-díjas sorozatban, mint Zendaya, Hunter Schafer vagy Sydney Sweeney.

Ha érdekel, mi várható az Eufória 3. évadában, olvasd el cikkünket, amiben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. 

Forrás: PageSix Fotó: HBO