Meghan és Harry végzetes kárt okozhat a királyi családnak ezzel a lépéssel

2023. április 04.
A pár visszafordíthatatlan csapást mérhet a monarchiára, ha úgy döntenek, hogy nem vesznek részt III. Károly koronázásán – állítja egy szakértő.
Meghan és Harry végzetes kárt okozhat a királyi családnak ezzel a lépéssel

Harry herceg és Meghan hercegné – akik megkapták a meghívást III. Károly május 6-i koronázására – még mindig gondolkodnak azon, hogy megtegyék-e a hosszú repülőutat a kaliforniai Montecitóból Londonba a jövő hónapban, hiszen benne van a pakliban, hogy amennyiben részt vesznek az eseményen, a királyi család többi tagja nem részesíti majd őket meleg fogadtatásban.

Edward Coram-James királyi szakértő azonban úgy látja, hogy a történelmi jelentőségű ünnepség kihagyásával – ami éppen egybeesik Archie herceg 4. születésnapjával – Harry és Meghan örökre szakíthatnak a királyi családdal. „Fennáll az a veszély, hogy hosszú távon elhúzódik miatta a konfliktus” – fogalmazott Coram-James, aki szerint a pár távolléte az egész ceremóniára árnyékot vetne, és ezért akár végleg nemkívánatos személlyé válhatnának.

A pár állítólag felállított egy követelési listát is a nagy napra, mert úgy vélik, hogy Archie-t és Lilibetet nem hívták meg a koronázásra. A hírek szerint Sussex hercege és hercegnéje azt szeretné, hogy ők is ott lehessenek a trónörökös és a király mellett a nagy napon a Buckingham-palota erkélyén, ami a királyi protokoll szerint szigorúan a család aktív tagjai számára van fenntartva.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images