Shakira könyörög a médiának, hagyják békén a gyerekeit

2023. április 11.
Shakira őszinte üzenetet osztott meg a közösségi médiában, miután gyerekeivel visszaköltöztek Miamiba: azt kéri a médiától, hagyják békén a családját.
Shakira nem áll le: durva becenevet adott Piqué új barátnőjének

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy Shakira elhagyja Barcelonát, miután az exe, Gerard Piqué apja „kilakoltatási felszólítást” küldött neki. A spanyol média szerint a 46 éves énekesnő levelet kapott, amelyben arra utasították őt és szüleit, hogy hagyják el a volt pár egykori családi házát. Minderre valószínűleg azért került sor, mert az énekesnő Jimmy Fallon late night show-jában előadta a dalt, aminek szövege erősen Piquére és új barátnőjére céloz.

Az énekesnő most a médiát is megszólította a visszaköltözés kapcsán. Szívhez szóló üzenetében arra kérte a médiában dolgozókat, hogy ne zaklassák fiait, a 10 éves Milant és a 8 éves Sashát. Shakira azt írta, mint ismert személy, megérti az élete iránti érdeklődést, de szeretné, ha megértenék, „Milan és Sasha mögött nagyon nehéz év van” és már Barcelonában is folyamatosan paparazzók zaklatták őket.

 

„A fiaim életében most új fejezet kezdődik, épp ezért arra kérem a médiát a gyerekeim nevében, hogy tiszteljék a magánéletüket. Arra kérem önöket, ne kövessék őket az iskolába, ne várjanak rájuk a házunk előtt, ne kergessék őket, amint az iskola utáni programokra vagy sporteseményekre tartanak, ahogyan Barcelonában tették a média munkatársai minden egyes nap csak azért, hogy lefotózhassák őket és jobb legyen az elérésük” – írja Shakira.

Nemrégiben egyébként abból is botrány lett, hogy Piqué „barbár droidoknak” nevezte Shakira rajongóit – ez alapján úgy tűnik, az egykori pár tagjai között még mindig nincsen béke.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images