Hailey Bieber tangában mutatta meg formás hasizmait

2023. április 20.
Hailey Bieber egy vagány fotón villantotta meg formás alakját és izmos hasát, és bár kétségkívül csinos, sokan már rossz szemmel nézik a merész képeket.
Hailey Bieber

Hailey Bieber sokáig a Selena Gomezzel való konfliktusával került a középpontba, most azonban újabb támadási felületet találtak rajta a netezők – méghozzá bevállalós fotóit. Azt már régóta lehet tudni, hogy Hailey Bieber előszeretettel oszt meg magáról merész és szexi, gyakran félmeztelen (épp csak a melleit takaró) képeket, de úgy tűnik, ez már sokaknál kiveri a biztosítékot.

Legutóbb abból lett botrány, hogy Justin Bieber felesége kozmetikai márkája a Rhode fotóihoz egyik kezén csupán egy fél maracujával takarta mellét. A követők szerint Hailey Bieber csak azért mutogatja magát, mert már nem tudja, hogy máshogy hívja fel magára a figyelmet, a kampányfotózás is csak kifogás volt ehhez.

Most azonban újabb forró képet osztott meg: a fotón magasan felvágott bugyiban és egy falatnyi fehér topban van, a lookot pedig egy fekete bőrdzsekivel teszi vagányabbá:

A hiányos öltözék jól megmutatja a celeb csinos alakját, kiváltképp formás hasizmait, de már itt is megjelentek a rosszindulatú kommentek. Bár bőven vannak, akik támogatásukról biztosították Hailey Biebert, sok kommentelő üresnek és értelmetlennek tartja a sok magamutogató tartalmat.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images