Kiakadt az internet Hailey Bieber topless fotóján

2023. április 05.
Hailey Bieber egy egzotikus tengerparton pihenéssel egybekötve dolgozik, ugyanis kikapcsolódás mellett időt kellett szakítania saját kozmetikai márkájának kampányfotózására is.
Hailey Bieber

Nemrégiben még Selena Gomez rajongóinak fenyegetéseitől szenvedett Hailey Bieber, de a jelek szerint igyekezett fizikailag is eltávolodni kicsit a problémáitól. Az Instagramján megosztott képek alapján kozmetikai márkája, a Rhode fotói egy egzotikus helyszínen készülnek, ahol a modell az egyik képen csupán két fél maracujával, illetve kezeivel takarja el a kebleit. A maracujafelhasználást valószínűleg az indokolja, hogy az ajakápoló egyik fontos összetevője a gyümölcsből nyert peptid, de a követők szkeptikusan állnak a dologhoz. A képért lapozz az Insta-bejegyzésben!

A fényképek és a kampány sikere az Instagram-kommentek alapján egyáltalán nem egyértelmű, ugyanis a felhasználók szerint ennek az öncélú, nem jól stylingolt fotózásnak semmi köze nincs a reklámozott termékekhez. A kommentelők szerint Hailey azért mutogatja magát, mert már nem tudja, hogy máshogy hívja fel magára a figyelmet, a kampányfotózás csak kifogás. Ti mit gondoltok?

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images