Kiakadtak Katy Perryre, miután kritizálta egy versenyző ruháját a tehetségkutatóban

2023. április 20.
Katy Perry nemrégiben éles kritikát fogalmazott meg az American Idol zsűrijeként, ami láthatóan egyáltalán nem tetszett a nézőknek...

Természetes, hogy zsűritagként néha muszáj élesebb kritikát megfogalmazni, az American Idol című tehetségkutató nézői azonban láthatóan nem értettek egyet Katy Perry aggályaival. Az énekesnő a top 26-os merítésben versenyző Nutsa Buzaladzéval szemben fogalmazott meg kritikát, de nem a Paris (Ooh La La) című dal előadásmódjával, hanem öltözékével kapcsolatban.

Katy Perry az előadás után megjegyezte, hogy ideje lenne a versenyzőnek elfelejteni a csillogó szetteket, ugyanis állítólag mindig ilyen ruhákban áll színpadra. „Nutsa, minden alkalommal, amikor színpadra állsz, mintha egy csillámbomba csapódott volna be” – magyarázta a műsorban a Dark Horse énekesnője. „Figyelj, a jövőben szeretném, ha egyetlen szem csillám sem lenne a fellépőruhádon… tudom, hogy nem lesz könnyű.”

Véleményét a közönség hangos és elégedetlen huhogással nyugtázta, ami még Katy Perryt is meglepte. Úgy tűnik, a tehetségkutató nézői nem értettek egyet az énekesnő divatkritikájával, vagy egyszerűen úgy gondolták, jobb lenne, ha Perry inkább az előadásra korlátozná véleményét. 

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images