Orlando Bloom borgőzös dalra fakadt egy ír kocsmában – videó

2023. március 20.
Orlando Bloom megadta a módját a Szent Patrik-napnak, és ennek valószínűleg azok is nagyon örültek, akik meghallgathatták nem mindennapi performanszát.
Orlando Bloom szexi alsógatyás képeitől eláll a szavunk

Március 17-én tartották Szent Patrik napját, amikor az írek egyik legfontosabb szentjéről emlékeznek meg – többnyire azzal, hogy tetőtől-talpig zöldbe öltöznek és meglehetősen sok sört fogyasztnak. Úgy tűnik, Orlando Bloom sem hagyta ki a jókedvű ünnepséget: a The Alma Pub nevű ír kocsmában töltötte a péntek estét, ahol ráadásul még dalra is fakadt.

Chris Shark rádiós jelezte Twitter-oldalán, hogy „nem a Guinness sör beszél belőle”, amikor azt mondja, hogy Orlando Bloom éppen az orra előtt karaokézik ír dalokra. Szerencsére sikerült meg is örökíteni, ahogy a Gyűrűk ura színésze elénekli a She Moved Through the Fair című hagyományos ír népdal átdolgozását.

A színész láthatólag elég jó hangulatban volt, bár azt nem tudni, hány itallal ünnepelte a Szent Patrik-napot, és végül is az is elképzelhető, hogy teljesen józan állapotában kívánkozott ki belőle az érzelmes ballada. Mindenesetre a kommentelők közül többen is megjegyezték, hogy az éneklést bízza inkább feleségére, Katy Perryre. Orlando Bloom egyébként teljesen lazán, egy sportos NorthFace dzsekiben és egy baseballsapkában jelent meg a pubban, performansza után pedig kedvesen megölelte az őt kísérő zenekar tagjait.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images