Videón, ahogy Kim Kardashiannak beint a saját 9 éves lánya a vörös szőnyegen

2023. április 24.
Hétvégén rendezték meg a Los Angeles-i Fashion Awards díjátadót, ahol a rengeteg híresség között Kim Kardashian is megjelent, és magával vitte a 9 éves lányát is. Egy virálisan terjedő videó szerint North West nem volt éppen elragadtatva a vörös szőnyegen pózolástól.
Videón, ahogy Kim Kardashiannak beint a saját 9 éves lánya a vörös szőnyegen

Mindössze kilencévesen North West a világ egyik legnagyobb influencerének számít: TikTokra feltöltött (ahol már több mint 15 millió követőt gyűjtött össze), egyszerű bőrápolási- és sminkvideóiról (és persze híres szüleinek köszönhetően) már most látszik, hogy komoly karriert futhat majd be a jövőben a szépségiparban. Ezek után nem is csoda, hogy az édesanyja Kim Kardashian egyre többször viszi magával a kislányt a fontos vörös szőnyeges eseményekre is.

Így történt ez a minap is, amikor az anya-lánya páros Los Angeles-i Fashion Awards díjátadón jelent meg együtt.

Videón, ahogy Kim Kardashiannak beint a saját 9 éves lánya a vörös szőnyegen

Kim Kardashian és North West a Los Angeles-i Fashion Awards díjátadón

Kim és North eleinte még közösen pózoltak a kameráknak, ám mikor megérkezett a vörös szőnyegre Chris Appleton, Hollywood egyik kedvenc sztárfodrásza, anya és lánya között némi zavar támadt. Úgy tűnik, mintha Kim kettesben is szeretett volna néhány képet készíteni Chrisszel, amit a 9 éves lánya annyira nem vett jó néven, és a kezével intve – talán kicsit megsértődve – jelezte az édesanyjának, hogy akkor inkább lelép a színről. A jelenetről készült videó mostanra vírusként kezdett terjedni a neten.

Fotó: Getty Images