Katalin hercegné cuki gyerekkori fotót osztott meg magáról

2023. február 05.
Katalin hercegné ritkán oszt meg magáról intim, családi fotókat, most azonban kivételt tett egy nagyon bájos gyerekkori képpel. Méghozzá jó cél érdekében!
Diana hercegne inspiralta Kate Middleton ruhait

Katalin hercegnét legtöbbször hivatalos eseményeken látjuk, mindig makulátlan és gondosan megtervezett külsővel, és viszonylag ritka, hogy intim, családi életébe is bepillantást enged. Most azonban megosztotta egy régi, gyerekkori fotóját az Instagram-oldalán, amivel azonnal elrabolta a követői szívét.

A fotón a még kisbaba Kate Middleton szeretetteljes tekintettel néz édesapjára, Michael Middletonra és játékosan próbálja megragadni az arcát. A kép alá Katalin hercegné azt írta, „egy felnőtt arca a kisbaba kedvenc játéka”. A kommentelők láthatóak imádják a babafotót, sokan azt is megjegyezték, mennyire hasonlított a kisbaba Katalin gyerekeire, különösen Lajos hercegre. A cuki fotót persze nem öncélúan, hanem egy fontos ügy érdekében osztotta meg a hercegné.

A walesi hercegné most a korai fejlődés fontosságáért és a kisgyerekek támogatásáért kampányol a The Royal Foundation Centre for Early Childhood szervezettel – amit most egyébként édesanyja, Carole Middleton vezet.

A #ShapingUs kampány keretei közt Katalin hercegné arra kérte a követőket, hogy posztoljanak magukról 0-5 éves kor közötti képeket: ezt a sort nyitotta meg saját, bájos babafotójával.

Forrás: People Fotó: Getty Images