Apa lett a Harry Potter sztárja: megszületett Daniel Radcliffe első gyereke

2023. április 25.
Még csak pár hete röppentek fel az első hírek Daniel Radcliffe barátnőjének várandósságáról, most azonban már babakocsit tologatva kapták lencsevégre a Harry Potter-filmek sztárját.
Daniel Radcliffe és barátnője

Úgy tűnik, Daniel Radcliffe-nek újabb varázslatos fejezet kezdődik az életében: megszületett ugyanis első gyermeke! A Harry Potter-filmek 33 éves sztárját hétfőn fotózták le New York-ban, ahogyan az újdonsült apuka baseball sapkában és arcmaszkban tologatja babakocsiban pihenő kisbabáját. Az exkluzív fotókat a Daily Mail oldalán lehet megnézni.

A hír azért is lehet meglepő, mert még csak alig pár hete röppentek fel az első hírek Daniel Radcliffe barátnőjének terhességéről. Ahogy mi is megírtuk, a színész idén márciusban a People-nak árulta el, hogy hamarosan „kis varázslóval bővül a család”, ennél több részletet azonban nem árult el. Radcliffe első gyerekének édesanyja a 38 éves Erin Darke színésznő, akivel már tíz éve vannak együtt, ugyanakkor csak nagyon ritkán engednek bepillantást magánéletükbe.

Egyelőre nem tudni, hogy Daniel Radcliffe-nak kislánya vagy kisfia született, és természetesen a nevét sem árulták még el. Mi mindenesetre innen is gratulálunk a friss apukának!

Forrás: DailyMail, Fotó: Getty Images