Itt az első kép a Harry Potter-főszereplők találkozásáról

2021. december 13.
Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson hol máshol találkozott volna először a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából készülő produkcióban, mint a Griffendél-ház tornyában.

Először pillanthatunk be az HBO Max speciális különkiadásának forgatására, melyet a Harry Potter-filmek 20. évfordulója alkalmából készítenek. A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts című műsorban Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint tért vissza először a Roxfort varázslóiskolába, és a Griffendél-ház tornyában gyűltek össze egy kis nosztalgiázásra, ahol a filmsorozat számos jelenetét forgatták.

harry-potter-foszereplok

Két évtized nem múlik el nyomtalanul, ahogy ez a három régi baráton is látszik. A Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe hatalmas szakállat növesztett, Harmione Granger megformálója, Emma Watson a vad fürtöket szofisztikált pixie frizurára cserélte. Talán a legkevesebbet a Ron Weaslyt alakító Rupert Grint változott a főszereplők közül, ám ő is sokkal férfiasabb jelenség lett az évek során. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Bár képet róluk egyelőre nem tettek közzé, az első beharangozó kisfilmben már láthattuk Robbie Coltrane-t (Rubeus Hagrid) és Matthew Lewist (Neville Longbottom) is. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Az HBO Max szinte minden főszereplőt visszacsábított Roxfortba a jeles évfordulóra, egyvalaki azonban biztosan nem vesz részt a nagy találkozón: J. K. Rowling. A Harry Potter-könyvek szerzője csupán az első film, a Harry Potter és a bölcsek köve forgatásán készült archív felvételeinek bevágásain jelenik majd meg. Ennek oka az, hogy Rowling az utóbbi években elég ellentmondásos nyilatkozatokat tett a nem bináris és transznemű emberekről, ezért sokan transzfóbiával vádolták. Nézeteit a stábtagok közül is sokan, köztük Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is elítélik.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!