A tesztoszteron sem mentette meg Robbie Williamsék szexuális életét

2023. április 26.
Robbie Williams és felesége, Ayda Field már alig vannak együtt szexuálisan, de így is nagyon boldognak érzik házasságukat.
Robbie Williams és Ayda Field

Nemrég meglepő kijelentéssel állt elő az egykori nőfaló Robbie Williams és Ayda Field. A 49 éves énekes és 43 éves felesége nemrég egy közös interjúban vallottak szexuális életükről, illetve annak hiányáról. Williams és Field – akik négy gyereküket nevelik közösen – azt nyilatkozta, hogy közismert tény, hogy a házasság kezdetével az emberek leállnak a szexszel. Williams korábban tesztoszteron injekciók segítségével igyekezett formába lendülni, fizikailag és szexuálisan is, ami egy darabig tökéletesen működött is, hiszen szinte alig tudták türtőztetni a vágyaikat egymás társaságában. Ugyanakkor az énekesnek feltűnt, hogy a hormonoktól egyre inkább egy kidobóra kezd hasonlítani és függőként egyébként is hajlamos rákattanni mindenféle szerekre, így végül leállt az injekciókkal.

Ennek eredményeként visszaesett szexuális együttléteik száma is, ugyanakkor az intimitás továbbra is ott van a kapcsolatukban, mindketten nagyon boldognak érzik magukat egymás társaságában.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images