Kim Kardashian felhagyna a tévézéssel, hogy főállású ügyvéd legyen

2023. április 27.
Úgy tűnik, hogy a reality-sztár karrierváltáson gondolkozik: még a The Kardashiansból is kilépne, hogy a jogi pályára koncentrálhasson.
Kim Kardashian felhagyna a tévézéssel, hogy főállású ügyvéd legyen

„Ugyanolyan boldog lennék, ha teljes munkaidőben ügyvédként dolgozhatnék” – árulta el Kim Kardashian a 2023-as TIME100 csúcstalálkozó keddi panelbeszélgetésén, amikor a moderátor, Poppy Harlow megkérdezte, hogy elgondolkozott-e azon, hogy valaha is otthagyja a televíziózás világát.

A 42 éves celeb úgy fogalmazott, hogy bár sok mindent megmutatnak a tévében, a barátai és a családja tudják, hogy nagyon fontos számára a magánélet. Kim hozzátette, reméli, hogy az ország büntetés-végrehajtási rendszerében tapasztalható igazságtalanságok elleni küzdelem lesz „élete legjelentősebb munkája”.

„Mindig viccelődök anyával – aki a menedzserem is –, azt szoktam mondani: „Kim K. nyugdíjba vonul, és ügyvéd leszek” – fogalmazott a sztár, akinek jogi tanulmányai nyitották fel a szemét azzal kapcsolatban, hogy mennyi mindent lehetne még tenni a világért.

A börtönreform iránt 2017-ben kezdett érdeklődni, amikor pártfogolni kezdte az 1996 óta tartó életfogytiglani börtönbüntetését töltő Alice Marie Johnsont, akit kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt ítéltek el. Kim mindent megmozgatott, hogy kiszabadítsa a 67 éves Johnsont: még a volt elnökkel, Donald Trumppal is találkozott az ügy miatt, aki 2018-ban enyhítette a büntetést, Johnsont pedig szabadlábra helyezték.

A sztárnak egyébként nem idegen terep a jogi pálya, néhai édesapja O. J. Simpson védőügyvédje volt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images