Jason Momoa szexi címlapfotójától elállt a szavunk

2023. április 28.
Jason Momoa a Men’s Health magazinnak adott nagyinterjújában őszintén beszélt filmekről, egészségről és gyerekeivel való viszonyáról is.
Jason Momoa

Jason Momoa legújabb címlapfotója alapján továbbra is rendkívül jó formában van. Bár a képek nagyon meggyőzőek, az interjúban a színész többek között azt is elárulta, hogy az Aquaman And The Lost Kingdom című film forgatásán előjött a sérve, így például a felülésektől is el van tiltva. Momoa ugyanakkor nem csinált nagy ügyet a dologból, elmondása szerint kezd úgy gondolni magára, mint egy öregedő szuperhősre.

A filmeken kívül arról is mesélt, hogy milyen fontos közös program számára a gyermekeivel való sziklamászás. Momoának és exfeleségének, Lisa Bonet színésznőnek van egy 15 éves lánya és egy 14 éves fia, akikkel szenvedélyük a mászás, de fontosnak tartja őket arra is megtanítani, hogy mászás közben néha le is eshetünk. A színész szerint fontos dolog, hogy nemcsak a cél hibátlan elérése jelenthet sikert az ember életében, hanem az is, ha egy-egy esés után képesek vagyunk felállni és újrakezdeni.

Forrás: dailymail.co.uk, people.com, Fotó: Getty Images