Hány szívtiprót ismersz fel? – Sztárok, mielőtt befutottak volna

2023. március 22.
Az alábbi válogatásban ma már nagyon ismert, férfi világsztárokat hoztunk, de még a nagy áttörést elhozó filmjeik előtti időkből. Te mindenkit felismernél?

A hírnév kiszámíthatatlan dolog. Sosem lehet tudni, hogy melyik lesz az az ikonikus filmszerep, ami feljuttat egy-egy színészt a sztárok A-ligájába. Sokan szerepeltek olyan filmekben, amiket ma már biztos nem vállalnának be, de akkor minden lehetőséget megragadtak. Vannak a válogatásban olyanok, akik mintha semmit sem változtak volna, néhányuk viszont szinte felismerhetetlen.

Nézzük, kik vannak a képeken!

Az első szereplőt ma már sokkal hosszabb hajjal és jelentősebb szakállal tartjuk fejben, de a kép alapján már fiatal korában is sok időt szentelt a testedzésnek. Ki lehet ő?

Ez a fiatal nem más, mint a Trónok harcából megismert Khal Drogo, azaz Jason Momoa a Baywatchban, 1989-ből.

A következő képhez segítségül eláruljuk, hogy ez a színész is a Trónok harcából lehet ismerős. Képzeljünk hozzá pár évet, egy kis arcszőrzetet meg egy prémes köpenyt! Megvan?

Ő nem más, mint a Robb Stark szerepével befutott Richard Madden. Ha még nem láttad volna, ajánljuk a színész főszereplésével készült Testőr című izgalmas sorozatot is!

Következő szereplőnk arca szinte semmit sem változott, na de a haja?!

Ő Chris Evans, azaz Amerika kapitány, aki a Már megint egy dilis amcsi filmben még fekete hajjal feszített 2001-ben. Nektek melyik Chris jön be jobban, a fekete vagy a barna?

Chris Evans

Itt van még egy karakteres arc, kezdetleges sármmal. Ki lehet ő? 

Igen, Ryan Goslingot láthatjuk a képen az Ifjú Herkules kalandjai című sorozatból, 1998-ból.

Amerika kapitánnyal közös univerzumból érkezett a következő játékos is. 

A Bosszúállók filmek Sólyomszemének, azaz Jeremy Rennernek határozottan jót tett a kor. A kép a Töketlenek című 1995-ös film forgatása alatt készült. 

jeremy-renner-solyomszem-baleset-bosszuallok

Jeremy Renner a Hawkeye sorozat premierjén

Utolsó versenyzőnk első, nagy áttörést hozó szerepe máig a legjelentősebb munkája maradt. Mostanában nem annyira a filmjei, hanem inkább a függőséggel folytatott harca miatt szoktunk róla olvasni. Ki lehet ő?

Ő nem más, mint a Jóbarátok Chandler Bingje, azaz Matthew Perry, az 1988-ban készült Ki szeret a végén? című filmben.

matthew-perry-jobaratok-kollekcio-jotekonysag-menyasszony

Fotók: imdb.com, Getty Images