A pletykák szerint Jason Momoa a Trónok harca színésznője miatt válik Lisa Bonettől

2022. január 13.
Lisa Bonet és Jason Momoa 16 évig voltak együtt és két közös gyerekük is született.

A különválás hírét Jason Momoa jelentette be az Instagram-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

„Mindannyian éreztük ezeknek a változó időknek a szorítását és átalakulását. Forradalom van kibontakozóban, és a családunk sem kivétel… Érezni lehetett a fellépő szeizmikus eltolódásokból.  Szóval megosztjuk családi híreinket, hogy elválnak az útjaink. Nem azért tesszük ezt, mert úgy gondoljuk, hogy hírértéke lenne, hanem azért, hogy az életünket méltósággal és őszintén folytathassuk. A köztünk lévő szeretet nem szűnt meg, továbbra is jelen van, csak más formában. Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akik igazán vagyunk” – olvasható a közleményben.

Bonet és Mamoa 2005 óta voltak együtt, 2017-ben házasodtak össze, és a kapcsolatukból két közös gyerek is született. Lola 2007-ben jött a világra, Nakoa-Wolf pedig 2008-ban.

Új szerelem a láthatáron?

A válásuk bejelentése után a házaspár rajongói megrohamozták Momoa Instagram-oldalát, és kommentcunamival kezdték elárasztani a színész egyik 5 hónappal ezelőtt feltöltött posztját. Az ominózus képen a színész a kollégájával, a szintén Trónok harcából megismert Emilia Clarke-kal szerepel együtt. Bár semmilyen hivatalos infó nincs arról, hogy lenne köztük valami, több százan kezdtek el a képhez kommentelve gratulálni a két színész szerelméhez – vagy éppen kezdték el Clarke-ot szidni, amiért „elszerette” Lisa Bonettől a férjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés


A rajongók szerint egyébként maga Momoa árulta el a Clarke-hoz fűződő érzelmeit a válását bejelentő posztjában. Ha lapozol egyet a posztban, akkor láthatod, hogy a közlemény után a színész a Holdról is feltöltött egy képet – Emilia Clarke-ot pedig a közös fotójuk leírásában az életem holdjának nevezte… Mindez a rajongók elmélete szerint koránt sem lehet véletlen.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!