Különleges ajándékot kapott a pápától Rúzsa Magdi

2023. április 30.
Rúzsa Magdi léphetett fel Ferenc pápa fiatalokkal való találkozója előtt, az énekesnő pedig még egy különleges ajándékot is kapott az egyházfőtől.
Rúzsa Magdi

A hármas ikreket nevelő Rúzsa Magdinak különleges élményben volt része, ugyanis ő énekelhetett Ferenc pápa háromnapos magyarországi látogatásának egyik állomásán. A második napos programon fiatalokkal találkozott az egyházfő – itt énekelt Rúzsa Magdi is, aki a Blikk beszámolója szerint még egy különleges emléktárgyat is kapott az előadásért.

Az énekesnő a közösségi médiában mutatta meg a díszes bőrtokba bújtatott finom rózsafüzért követőinek, amihez egy imádkozó emojin kívül nem is fűzött több kommentárt.

A szépen kidolgozott tokon egyébként Ferenc pápa címere és mottója („Megkönyörült és kiválasztotta”) látható, és bár az sajnos egyelőre nem derült ki, hogy a szentatya személyesen adta-e át, az biztos, hogy Rúzsa Magdi nagy becsben tartja majd a különleges darabot.

Az énekesnő a közelmúltban egyébként leginkább azzal robbant be a köztudatba, hogy Horányi Juli énekesnő plágiummal vádolta őt: most még kérdéses, hogy a médiában hangos ügyet végül jogi útra terelik-e.

Fotó: Marie Claire Archív