Végre kiderült, hogy Brad Pitt vagy Ben Affleck jobb-e az ágyban

2023. május 03.
Gwyneth Paltrow a Call Her Daddy című podcast vendégeként pletykált A-listás exeiről: Brad Pittről és Ben Affleckről, a podcast vezetőjével, Alex Cooperrel.
Kiderült ki a jobb az ágyban.

A podcast során olyan kérdések merültek fel, mint hogy Gwyneth szerint melyik ex a jobb színész vagy épp, hogy melyikük csókol jobban.

Az 50 éves színésznő és Brad 1994-ben alkottak egy párt, majd 1997-ben, eljegyzésük felbontásával ért véget kapcsolatuk, mivel Gwyneth úgy érezte, 24 évesen még túl fiatal a házassághoz. A podcastben azt is hozzátette, hogy a mai napig tartják a kapcsolatot és nagyon szeretik egymást Braddel. Bennel 1997-ben kezdődött a mondhatni se veled-se nélküled kapcsolatuk, majd szintén három év múlva ért véget.

Amikor Alex Cooper felvezette a kérdezz-felelek játékot, – mely lényege a két férfi összehasonlítása volt – Gwyneth készségesen és igazán őszintén válaszolt minden kérdésre:

  • Jobb színészként Brad Pitt-tet tette meg, amit a különböző szerepekben való helytállásával támasztott alá. Persze megjegyezte, hogy mindkettejüket nagyszerű színésznek, Bent pedig nagyszerű írónak és rendezőnek is tartja.
  • Brad Pitt nyerte el a jobb stílus díját is és ő volt a romantikusabb is.
  • Ben viszont könnyebben meg tudta nevettetni a színésznőt. Bár mint kiderült, a viták is nála fordultak elő gyakrabban.
  • Hiúnak egyik férfit sem titulálta. Úgy fogalmazott; nem vonzódik olyan srácokhoz, akik állandóan a tükörben nézegetik magukat.
  • Hogy melyik ex csókol jobban, azt Gwyneth nem tudta eldönteni.

A kérdést, hogy melyikük teljesít jobban az ágyban, így válaszolta meg: „Ez nagyon nehéz kérdés, mert Braddel nagyon erős volt a kémia köztünk, akár mint életed szerelmével. Viszont Ben technikailag volt kiváló.” Bár döntést nem hozott, a hallgatók valószínűleg ezzel a válasszal is elégedettek voltak.

Fotó: Getty Images, Forrás: Daily Mail