Gwyneth Paltrow szerint a gyerekvállalás tönkreteszi a kapcsolatokat

2023. január 14.
Gwyneth Paltrow szerint a gyermekvállalás könnyen tönkre tudja tenni a párkapcsolatokat, de hozzátette, hogy mélységesen magányosnak érezte magát, mielőtt megszületett volna a lánya, Apple.

A színésznő a Goop podcastjében beszélt a gyerekvállalás kérdéséről, ahol ezúttal Katy Perry énekesnő volt a vendége. Az 50 éves színésznőnek egy 18 éves lánya és egy 16 éves fia van az exférjétől, Chris Martintól, és úgy látja, hogy a gyerekek születése után a párkapcsolatok már sosem lesznek ugyanolyanok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

„Nem tesz jót a gyerekvállalás a párkapcsolatnak. Egyszerűen… tönkreteszi a kapcsolatot” –  mondta az adásban Gwyneth Paltrow, amire válaszul Katy Perry (aki egy kétéves kislány édesanyja) hozzátette, hogy véleménye szerint fontos, hogy mindkét félnek ki kell vennie a részét a gyerekek körüli feladatokból. „Azt hiszem, ha a kapcsolatban mindkét fél hajlandó elvégezni a munkát, akkor sokkal könnyebb lesz. De amennyiben az egyik fél úgy gondolja, neki nincs mit tennie, akkor tényleg óriási kihívás lesz a gyereknevelés” – mondta Perry.

Gwyneth Paltrow azt is elismerte, hogy mielőtt 2004-ben megszületett volna első gyermeke, Apple, mélységesen magányosnak érezte magát. „Soha többé nem éreztem magányosnak magam, miután megszületett” – magyarázta.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!