Jennifer Lopez megmutatta a smink nélküli, természetes arcát

2023. május 04.
Na jó, abban nem vagyunk biztosak, hogy az 53 éves J.Lo arca teljesen természetes lenne, de hogy smink nélküli, az biztos.
Jennifer Lopez 3:2

Jennifer Lopez kedden osztotta meg az Instagram-odalán azt a videót, amit még a hétfői Met-gála előtt készített. A felvételen azt mutatta meg, hogyan készíti fel a bőrét egy ilyen nagy horderejű eseményre.

A videón az 53 éves énekesnő teljesen sminkmentesen látható, és a rajongói nem győzték dicsérni a bátorságát, amiért meg merte mutatni természetes arcát. És bár egyrészt tényleg nagyon jó, hogy J.Lo fel merte vállalni a smink nélküli megjelenést, azt fontos hangsúlyozni, hogy 53 évesen az ő kinézete messze nem mondható természetesnek. Véletlenül sem szeretnénk shamingelni az énekesnőt, de igenis fontos lenne tudatosítani, hogy az, ahogy a hollywoodi sztárok kinéznek egyáltalán nem számít természetesnek. Noha a legtöbben vehemensen tagadják, (többek között Jennifer Lopez is) a fiatalságuk és szépségük megőrzése érdekében ezek a sztárok rendszeresen vetik alá magukat különféle szépészeti és plasztikai beavatkozásnak. Természetesen mindenki azt csinál a saját arcával, amit csak akar, és még a nagy sztárok sem tartoznak magyarázattal a rajongóinak, de rendkívül káros azt hangoztatniuk, hogy az örökifjú kinézetüket kizárólag az egészséges életmódnak és a genetikának köszönhetik. Ezzel a hozzáállással milliónyi nő és fiatal lány elé állítanak elérhetetlen szépségideálokat.

Fotó: Getty Images