Harry megérkezett a koronázásra, de sok jóra biztos nem számíthat

2023. május 06.
Harry herceg már tegnap reggel megérkezett Angliába: magángép helyett egy sima Los Angelesből Londonba tartó kereskedelmi járattal utazott. A királyi családtagokkal eddig még nem mutatkozott együtt, és az információk szerint nem is számíthat sok közös programra.
Harry megérkezett a koronázásra, de sok jóra biztos nem számíthat

Harry tegnap érkezett meg Los Angelesből az American Airlines AA136-os járatával 11.23-kor a londoni Heathrow repülőtérre. A tegnap estét az egykori Meghannal közös otthonukban, a Frogmore Cottage-ban töltötte – állítólag ez volt az utolsó alkalom, hogy Harry használhatta az ingatlant, az apja ugyanis úgy döntött, hogy kilakoltatja őket a házból.

Az információk szerint sem Harrynek, sem a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nem lesz hivatalos szerepe Károly király mai koronázásában a Westminster apátságban. A 38 éves sussexi herceg és a 63 éves yorki herceg csupán nézői lesznek a történelmi eseménynek, mivel már nem dolgozó királyi családtagok. A két férfi nem lesz jelen a körmenetben sem, amely a ceremónia után a palotába viszi az újonnan megkoronázott királyt és királynét. Ez azt is jelenti, hogy nem léphetnek ki a palota erkélyére sem, ahol a szertartás után a hagyományos fotózásra sor szokott kerülni.

A királyi kommentátorok jelenleg azt latolgatják, hogy vajon engedélyezni fogják-e Harrynek, hogy katonai egyenruhát viseljen az eseményen. Ha nem engedélyezik, az egy újabb megaláztatás lehet a herceg számára.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images