Kiderült, mit csinált Meghan Markle a koronázás helyett

2023. május 09.
A hercegné nem utazott el a londoni ünnepségre, helyette inkább Kaliforniában maradt a hétvégén, családja és barátai körében.
Kiderült mit csinált Meghan Markle a koronázás helyett

Már jóval a koronázás előtt kiderült, hogy Meghan Markle a királyi családdal megromlott kapcsolata miatt nem utazik el III. Károly király koronázására május 6-án, ami éppen egybeesett kisfia, Archie születésnapjával is. Sussex hercegnéje az utolsó pillanatig sem gondolta meg magát, a nagy ünnepség helyett inkább a természetben, a barátaival kirándulva töltötte a hétvégét.

A látszólag inkognitóban tartózkodó 41 éves színésznő egy nagy szemüveggel és egy kalappal takarta el magát a lesifotósok elől. A királyi életrajzíró, Omid Scobie szerint Meghan döntésében az is nagy szerepet játszott, hogy pontosan tudja, hogy rávetülne a reflektorfény, ha betenné a lábát az eseményre.

Harry herceg ennek ellenére részt vett a koronázási ceremónián, de nem sokáig tartózkodott az Egyesült Királyságban: gyorsan visszarepült Kaliforniába, hogy időben odaérjen kisfia 4. születésnapjára.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images