Meghan Markle először beszélt II. Erzsébet haláláról

2022. október 19.
Meghan Markle azt is elárulta, hogyan reagált nagyanyja halálhírére Harry herceg.

Meghan Markle nemrég a Varietynek adott címlapinterjúban tért ki II. Erzsébet halálára, és az ezzel kapcsolatos érzéseire. A sussexi hercegné az Angliában töltött időszakról azt mondta, „rengeteg szeretetet és támogatást” kaptak, és ő is nagyon hálás, amiért ott lehetett a férje mellett egy ilyen nehéz időszakban.

Meghan-Markle-instagram-visszateres-interju

„Nagyon szép volt végignézni azon az eszmei örökségen, amit Harry nagyanyja hagyott a világra. Kétségtelen, hogy a női vezetők nagyszerűségének egyik legkiemelkedőbb példája volt. Mély hálát érzek, amiért időt tölthettem vele, és ismerhettem őt. Ez egy nagyon nehéz időszak, de a férjem, az örök optimista azzal vigasztalta magát, hogy nagymamája most újra együtt lehet szeretett férjével” – nyilatkozta Meghan Markle.

Az interjúban Meghan Markle azt is mondta, Erzsébet halála segített nekik új perspektívát találni az életben, és izgatottan tekintenek jövőbeli terveik felé. Az interjúban egyébként a szórakoztatóipar árnyoldaláról és férjével eltöltött átlagos munkanapjairól is mesélt.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!