Margot Robbie szexi melltartóban pózolt a Chanel bemutatóján

2023. május 11.
A hamarosan mozikba kerülő Barbie-film sztárja meglehetősen hiányos felsőruházatban villantotta meg tökéletes alakját. Mutatjuk a dögös fotót!

Már tűkön ülve várjuk Greta Gerwig Barbie-filmjét, de addig is szerencsére a főszereplő, Margot Robbie rendre kiszolgál minket dögös, Barbie babát idéző lookokkal. A csodaszép színésznő legutóbb a Chanel 2024-es Cruise kollekciójának Los Angeles-i bemutatóján tűnt fel izgalmas szettben, ami egyszerre tiszteleg a márka és a ’70-es évek stílusa előtt.

A 32 éves Margot Robbie vagány trapézfarmert húzott, felül pedig csak egy bikinifelsőt és egy szintén nem túl sokat takaró áttört láncos mellényt viselt. A mellény egyébként a Chanel 2023-as pre-fall kollekciójának darabja, ami még decemberben debütált a kifutókon – emellett Robbie a márka ikonikus fekete kistáskájával is fejet hajtott a divatház előtt.

A Wall Street farkasának sztárja csodálatosan festett a laza, mégis csinos szettben, ami ráadásul kidolgozott hasizmait is látni engedte. Margot Robbie rendszeresen választ izgalmas és merész darabokat a vörös szőnyeges eseményekre – tavaly decemberben is imádtuk különleges premierszettjét.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images