Végre kiderült, hogy hívják Rihanna kisfiát – híresség után kapta a nevét

2023. május 11.
Bár már többször megmutatták az arcát, Rihanna és párja, ASAP Rocky eddig titkolták elsőszülött gyerekük nevét – most kiderült, melyik híresség után kapta.
Rihanna új imádnivaló fotót mutatott kisfiáról,

A második gyerekével várandós Rihanna már címlapon is megmutatta első kisfiát, és a közösségi médiában is rendszeresen oszt meg cuki fotókat és videókat róla, azt azonban nem árulták el, milyen nevet adtak neki – egészen mostanáig. A Daily Mail ugyanis kiderítette, hogyan nevezték el az elsőszülött gyereket, aki nemcsak szimplán különleges nevet kapott, de egy igazi legenda után nevezték el.

Az értesülések szerint Rihanna és ASAP Rocky első közös gyerekének neve RZA Athelston Mayers, első nevét pedig az ikonikus hiphop banda, a Wu-Tang Clan frontembere után kapta. A kisfiú egyébként 2022. május 13-án született meg, vagyis nemsokára már első születésnapját ünnepli.

Rihanna második gyerekéről egyelőre nincs túl sok információ, így azt sem tudni, milyen nemű a kisbaba – de szerencsére az eddigiek alapján bízhatunk benne, hogy az énekesnő második szülése után is megörvendeztet minket néha egy-egy cuki képpel vagy felvétellel.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images