Meglepetésre Katalin hercegné is fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon

2023. május 14.
Katalin hercegné sokak meglepetésére maga is fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon, és ismét megcsillogtatta zongoratudását. A 2022-es nyertes, az ukrán Kalush Orchestra dalát kísérte zongorán.

Katalin walesi hercegné nem először mutatja meg, hogy akárcsak Diana, ő is kiválóan zongorázik. A tegnap este Liverpoolban megrendezett Euróvíziós Dalfesztivál döntőjén Vilmos herceg felesége a tavalyi nyertes, az ukrán Kalush Orchestra Stefania című dalában zongorázott. Persze nem volt jelen a helyszínen, a nézők csak videón láthatták a zongorajátékot, de szerencsére a királyi család meg is osztotta a videót. 

Még 2022 decemberében debütált Katalin zongoratudásával a világ előtt. Akkor a Westminster-apátságban vettek fel egy különleges karácsonyi koncertet, amelyen zongorázott, és amelyet a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók és önkéntesek javára szerveztek, akik segítik a társadalom elesettjeit a járvány idején. Karácsony másnapján mutatta be a brit tévéadó a Royal Carols: Together At Christmas című produkciót. 

A tegnap lezajlott Eurovíziós Dalfesztivál másik meglepetése az volt, hogy a versenyt ismét a svéd Loreen nyerte meg Tattoo című dalával (2012-ben nyert először). A második helyezett Finnország, a harmadik Izrael lett.

Fotó: Getty Images, Instagram Forrás: ENews