Megható módon emlékezett meg Vilmos herceg édesanyjáról, Dianáról

2023. május 12.
Vilmos herceg a koronázást követő ünnepségen a maga csendes módján állított szívbe markoló emléket édesanyjának, a néhai walesi hercegnének.
Végre itt vannak az első fotók A korona forgatásáról Katalinról és Vilmos hercegről

Az angol királyi család tagjai jellemzően kétféle módon állnak magánéleti kérdések megosztásához. Az Angliában élő nagy többség – élükön a nemrég megkoronázott III. Károllyal -, igyekszik a lehető legkevesebbet megosztani a magánszférájából a nagyközönséggel. Ezzel szemben a királyi feladatoktól visszalépett, Amerikában élő társaság – amelyet jelenleg csupán Harry herceg és Meghan Markle képviselnek – sokkal nyíltabban és többet nyilatkozik, vagy éppen könyvet ír a család legbelső dolgairól.

Vilmos herceg is a zárkózottabb ágat képviseli, de a maga módján ő is jelzi, hogy nem felejtette el édesanyját, Diana hercegnét. A koronázást követő kerti ünnepségen feleségével, Katalin hercegnével együtt kék színekbe öltözve jelentek meg, Vilmos hajtókáján pedig pár szál nefelejcs díszelgett, ami Diana kedvenc virága volt. A divatszakértők több rendezvényen is kiszúrták a nefelejcset Vilmos öltözékén, ami azt mutatja, hogy a herceg 25 évvel a tragikus baleset után sem feledi szeretett édesanyját. A képeket ITT tudod megnézni! 

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images