Martha Stewart a Sport Illustrated címlapján szerepel – elképesztően mutat a fehér dresszben

2023. május 16.
Történelmi lapszámmal jött ki a Sports Illustrated: a legendás magazin a 81 éves, világhírű tévést, Martha Stewartot tette címlapra – méghozzá fürdőruhában.
A 81 éves Martha Stewartnak egyetlen ránc sincs a tükörsima arcán

Talán a magyaroknak nem cseng annyira ismerősen a neve, de Martha Stewart Amerikában valóságos ikonnak számít. Az ismert tévés személyiség és üzletasszony az amerikai közélet egyik legismertebb szereplője, ilyen szempontból nem is meglepő, hogy magazinok címlapján szerepel. Az viszont már nagyon is különleges, hogy a 81 éves  Martha Stewartot a Sports Illustrated híres fürdőruhás számának címlapjára tették, ahol fürdőruhában pózol.

A csodaszép címlapfotón Martha Stewart merészen dekoltált hófehér dresszt visel, narancsszínű kaftánnal és csak úgy ragyog a fotón! A magazinnak nyilatkozva azt mondta, „Amikor hallottam, hogy engem szeretnének a Sports Illustrated Swimsuit címlapjára tenni, azt gondoltam, nahát, ez jópofa, én leszek a legidősebb címlapsztárjuk. Nem gyakran gondolkodom a koromról, de azért úgy éreztem, ez mégis csak történelmi pillanat.” A címlaphoz készült tényleg gyönyörű sorozatot egyébként ITT lehet megnézni.

A Sports Illustrated egyébként híres róla, hogy igyekszik diverz címlapsztárokat válogatni: amputált lábú modell is volt a címlapjukon, de császárheget is mutattak már, egyik bemutatójukon pedig szoptató modell vonult.

Forrás: Sports Illustrated, Fotó: Getty Images