Sztárok, akik – bár nem tudtad róluk, de – már nagymamák

2022. szeptember 01.
Bár a hírességek nap mint nap szembejönnek velünk az interneten, mégsem (feltétlenül) ismerjük pontosan a családfájukat, pedig vannak, akiknek ez már igencsak szerteágazó.

A rangos díjaknak, a milliókat érő ruhakölteményeknek és úgy általában a csillogásnak hála hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy a hírességek is „csak” emberek – pedig az életük sok tekintetben egyáltalán nem különbözik a mienktől. Így tehát a magánéletben ők is házasságban élnek, szülőkké, esetleg nagyszülőkké válnak. Akadnak olyan sztárok, akik kifejezetten fiatalon köszönthették az unokáikat. Össze is gyűjtöttünk neked néhány olyan ismert nőt, akik bár egyfolytában a reflektorfényben sütkéreznek, azt mégis csak kevesen tudják róluk, hogy máris nagyiszerepben tetszelegnek.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg például mindössze 34 éves volt, amikor nagymama lett – ennek fényében pedig nem is meglepő, hogy időközben már a dédivé is vált. A színésznőnek eddig három unokája és egy dédunokája született – és még mindig csak a hatodik X-et tapossa.

Meryl Streep

Meryl Streep

Az Oscar-díjas sztár lánya, Mamie Gummer 2019-ben adott életet a kisfiának, ezzel nagymamává téve híres édesanyját. „A lányom februárban szül, úgyhogy megyek és tönkreteszem az életét. A kéretlen tanácsokra szakosodtam” – viccelődött a nagy nap előtt.

Anna Wintour

Anna Wintour

A divatipar talán legbefolyásosabb nője, vagyis a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour már három unokával dicsekedhet. (Közülük ketten a fia, Charles gyermekei, a harmadik lurkónak pedig Anna lánya adott életet.)

Martha Stewart

Martha Stewart

Martha 2011 óta nagymama, hiszen ekkor hozta világra lánya, Alexis a Jude nevet viselő unokáját. Majd alig egy évvel később megérkezett a pici testvére, Truman. „Ő a tökéletes anya – utalt Alexisre a sztár. – Azok a gyerekek olyan okosak, kedvesek, fejlettek és egészségesek. Nincs szüksége tanácsra.”

Susan Sarandon

Susan Sarandon

Az Oscar-díjas Susan 2014-ben köszönthette első unokáját, de lánya, Eva Amurri Martino mára összesen három gyerkőccel büszkélkedhet. Őket Marlowe Mae-nek, Major Jamesnek és Mateo Antoninak hívják. A színésznőt persze teljesen az ujja köré csavarták a kicsik, különösen a legidősebb testvér, Marlowe Mae, aki „honey”-nak (vagyis édesemnek) szólítja őt. „Rám pillanatot az asztal túloldaláról, és azt mondta, az édesem a legjobb barátom. Ez minden, amire szükségem van.”

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Erről hallottál már?