A 81 éves Martha Stewartnak egyetlen ránc sincs a tükörsima arcán

2023. január 31.
Martha Stewart szinte felismerhetetlen az Instagramra posztolt legújabb képein. Az üzletasszony állítja: a fotókon nincs filter, és az arcához sem nyúlt soha plasztikai sebész.
A 81 éves Martha Stewartnak egyetlen ránc sincs a tükörsima arcán

Az ikonikus tévés személyiség évtizedekkel fiatalabbnak tűnik a valódi koránál azokon a fotókon, amelyeket a minap posztolt Instagram-oldalára. Martha Stewart éppen kedvenc fodrásza, Frederic Fekkai kezei között szépült, és hajmosásra várt.

A posztban Martha azt állította, hogy semmilyen filtert nem használt a kép készítése közben, és mint írta, kizárólag a pilatesnek és az alkoholmentes életének köszönheti meglepően tökéletes arcbőrét. 

Az első fotót három másik is követte, amik mellé az üzletasszony a következőt írta: „Nincs filter. Nincs arcfelvarrás. Egész életemben odafigyeltem a bőrápolásra, a jó étrendre és mozgásra.”

Martha fotói és meglepő állításai vegyes fogadtatást kaptak. A kommentelők egy része nem érti, miért állt be Martha Stewart is azoknak a hírességeknek a sorába, akik tagadják a nyilvánvalót – mármint azt, hogy külsejüket különféle szépészeti és plasztikai beavatkozásokkal tartják karban. A rajongók szerint fontos lenne, hogy a hírességek transzparensek legyenek, ne tévesszék meg a követőiket, és ne erősítsék tovább az elérhetetlen szépségideálokat. 

Fotó: Getty Images