A 80 éves Martha Stewart bőre ettől a zöld lötyitől ragyog

2021. augusztus 06.
Nehezen hisszük el, de a hír igaz: Martha Stewart betöltötte a nyolcvanat. Fiatalos megjelenését szerinte ennek a zöld italnak köszönheti.

Martha Stewart

Martha Stewart az elmúlt években számtalan hasznos életmódvezetési tanáccsal, tippek és trükkel szolgált, amik közül ez az egyszerű receptet hosszú évek óta nem tudja elhagyni. A recept nem is lehetne egyszerűbb: egy zöld körtét, két szárzellert, két kígyóuborkát, egy csokor petrezselymet, egy friss darab gyömbért és két gerezd narancsszeletet turmixol össze, amit néha ananásszal vagy spenóttal „bolondít meg”, azok értékes vitamin- és ásványianyag-tartalma miatt.

Martha Stewart receptje a szakemberek szerint is hibátlan: a zöld leveles zöldségek csökkentik a gyulladást, megelőzhetik az életkorral összefüggő kognitív állapotromlást, és csökkenthetik a szívbetegségek kockázatát. A zöld gyümölcsök leve csurig van A-, C- és K-vitaminokkal, amelyek javítják és óvják a látást és az immunrendszert, tisztítják a bőrt és felveszik a harcot azok ellen a sejteket károsító szabad gyökök ellen, amelyek felgyorsíthatják az öregedést. A frissen facsart gyümölcslevek ráadásul az emésztőrendszert is szabályozzák.

Forrás: Womansworld Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!