Priscilla Presley-ben óriásit csalódott családja – már szóba sem állnak vele?

2023. május 24.
Priscilla Presley és Elvis lánya, Lisa Marie Presley idén januárban hunyt el, hagyatékával kapcsolatban szembekerült egymással Priscilla és unokája, Riley Keough.
Lisa Marie Presley édesanyjával, Priscillával és három lányával

Priscilla Presley a napokban vett részt két fiatalabb unokája, az ikerpár Harper és Finley érettségi ünnepségén, akiknek édesanyja a januárban elhunyt Priscilla és Elvis lánya, Lisa Marie Presley volt. Az ünnepségen ott volt a lányok apja, Michael Lockwood zenész, viszont hiányzott a rendezvényről nővérük, Riley Keough színésznő, aki Lisa Marie előző házasságából született. Az alábbi, régebben Lisa Marie által posztolt képen három lánya, Harper és Finley, valamint a legidősebb, Riley láthatóak.

Riley távolmaradásának oka többek szerint az lehet, hogy anyja halála után, nagyanyja, Priscilla Presley megtámadta azokat a hivatalos iratokat, amelyek szerint Riley lesz Lisa Marie vagyonának és hagyatékának kezelője. Korábban a végrendeletben az szerepelt, hogy Priscilla és Lisa Marie korábbi menedzsere lesz az örökség kezelője, de ezt a részt megváltoztatták 2016-ban, úgy, hogy Riley, és néhai testvére, az azóta elhunyt Benjamin legyenek a kedvezményezettek. Priscilla szerint ez a dokumentum nem hiteles, és neki kéne a fő vagyonkezelőnek lennie. Amint ennek érvényesítésére jogi lépéseket is tett, unokája megszakította vele a kapcsolatot és hosszú ideig nem beszéltek. A hírek szerint azóta sikerült tisztázni az anyagi kérdéseket, de úgy tűnik, Riley nem bocsátott meg nagyanyjának, aki az ikrek ballagási ünnepségén is a családtól külön volt látható. Ennek alapján elképzelhető, hogy a fiatal ikrek, Harper és Finley nővérük oldalára álltak nagyanyjukkal szemben.

Forrás: pagesix.com   Fotó: Getty Images