A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét – még a híres szüleiket is túlragyogták

2023. május 26.
A várva várt új filmek premierjei mellett a feltörekvő fiatal hírességek is lázban tartották Cannes-t az elmúlt napokban.
A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

A 2023-as cannes-i filmfesztivált idén a hírességek mellett a hírességek feltörekvő gyerekei, az úgynevezett nepobébik is ellepték. Jó néhányan közülük már visszatérő szereplői az ilyen jellegű eseményeknek – úgy mint Gigi Hadid és Maya Hawke, akik mindketten sikeres karriert futottak be a show-biznisz világában. Míg mások – például Cate Blanchett legidősebb gyereke, Dashiell – eddig távol élték az életüket a reflektorfénytől, és a cannes-i filmfesztivál jelentette számukra a nagy debütálást.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az összes nepobébit, aki megmutatta magát a 2023-as cannes-i filmfesztiválon.

Gigi Hadid

A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

Gigi Hadid Cannes-ban

Gigi Hadid – Mohamed Hadid luxusingatlan-fejlesztő és Yolanda Hadid egykori modell lánya – nem ismeretlen Cannes-ban. Gigi a korábbi években is végig vonult már a francia Riviéra vörös szőnyegén, és a szokásához híven idén is mindenkit lenyűgözött: egy Zac Posen ruhában és hozzá illő ékszerekkel pózolt a kamerák kereszttüzében. 

Maya Hawke

A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

Maya Hawke Cannes-ban

Ethan Hawke és Uma Thurman lánya, Maya Hawke 2019-ben a Stranger Things című sorozatban nyújtott áttörő szerepével bebizonyította, hogy a tehetség nagyon is örökletes a családjukban. Az idei fesztiválon színésznő egy gyönyörű Prada ruhában jelent meg új filmje, az Asteroid City premierjén.

Cate Blanchett és Dashiell John Upton

A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

Cate Blanchett és Dashiell John Upton Cannes-ban

Cate Blanchett és 21 éves fia, Dashiell John Upton álltak a középpontban a Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) című film premierjén. Cate Blanchettnek és férjének, Andrew Uptonnak összesen három gyereke van: Dashiell a legidősebb, a kisebbik fiú, Roman 19 éves, és van egy lányuk is, a 8 éves Edith. Bár eddig viszonylag távol maradt a reflektorfénytől, Dashiell állítólag édesanyja nyomdokaiba lépve filmes karrierre vágyik.

Tom Hanks, Rita Wilson és Truman Hanks

A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

Tom Hanks, Rita Wilson és Truman Hanks Cannes-ban

Tom Hanks és Rita Wilson elhozták magukkal legkisebb fiukat, Trumant is a sztárokkal teli Asteroid City premierjére. A pár 35 éve házas, és van egy idősebb közös gyermekük is, Chet, akinek korábban voltak már kisebb-nagyobb szerepei, például az Empire és a Szégyentelenek  című sorozatokban. Truman is a színészi pályára lépett, nemrég debütált a 2023-as Az ember, akit Ottónak hívnak című filmben, amelyben apja karakterének fiatalabb változatát alakította.

Iris Law

Pucérruhában Iris Law Cannes-ban

Iris Law Cannes-ban

Iris Law modell és színésznő a vörös szőnyegen egy áttetsző Saint Laurent ruhában kápráztatta el a közönséget. A 22 éves híresség Jude Law és Sadie Frost három gyermekének egyike. Bár apja is megjelent az idei fesztiválon, a pár külön sétált a szőnyegen, ezzel is megerősítve Iris saját jogon kiérdemelt sztárságát.

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas és Carys Zeta-Douglas

Carys, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Carys Zeta-Douglas, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Cannes-ban

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas csodaszép lányukat is magukkal vitték a Jeanne du Barry vetítésére. A 20 éves Carys a pár legfiatalabb gyereke, fiuk, a 22 éves Dylan után. Anya, illetve lánya is fantasztikusan nézett ki a vörös szőnyegen, és mindketten egy Elie Saab ruhát választottak erre a különleges alkalomra.

Lily-Rose Depp

A nepobébik uralták Cannes vörös szőnyegét - még a híres szüleiket is túlragyogták

Lily-Rose Depp Cannes-ban

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya is a szórakoztatóiparban szeretne nagyot alkotni. A 22 éves Lily először modellként hódította meg a divatvilágot, most pedig színészként mutatta meg magát a The Idol című sorozatban, aminek szintén Cannes-ban volt a premierje.

Fotó: Getty Images