Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fiát kiközösítették a vörös szőnyegen

2023. május 27.
A héten mutatták be a Netflixen Arnold Schwarzenegger új sorozatát, a Fubart, amelynek premierjére a színészt a gyerekei is elkísérték.
Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fiát kiközösítették a vörös szőnyegen

Arnold Schwarzenegger mosolyogva pózolt a fotósok hada előtt két lányával, a 31 éves Christinával és a 33 éves Katherine-nel – valamint utóbbi férjével, Chris Pratt-tel – miközben a házasságon kívül született fiának, Joe Baenának egyedül kellett végigsétálni a vörös szőnyegen.

Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fiát kiközösítették a vörös szőnyegen"

Arnold Schwarzenegger mosolyogva pózolt a fotósok hada előtt két lányával

Bár Schwarzenegger továbbra is rendkívül közel áll mind az öt gyermekéhez, nagyon úgy tűnik, hogy a Maria Shriverrel kötött házasságából származó négy gyereke továbbra sem áll szóba a féltestvérükkel. Joseph Baenáról egyetlen közös kép sem készült édesapjával, pedig elvileg ő is azért volt az eseményen, hogy támogassa a színészt.

Arnold Schwarzenegger házasságon kívül született fiát kiközösítették a vörös szőnyegen"

Joseph Baenáról egyetlen közös kép sem készült az édesapjával

„Schwarzenegger és fia nagyon közel állnak egymáshoz” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban egy informátor, majd hozzátette: – De, hogy őszinte legyek, a többi gyerek nem szereti Joe-t. Kár érte, mert nagyon jó gyerek, és Arnold mindig is úgy bánt vele, mint a többi gyerekével. De valamilyen oknál fogva a többiek rajta vezetik le az apjuk félrelépése miatt érzett dühüket.”

Joe Baena kiközösítése nem maradt észrevétlenül, a fiú Instagram-oldalán többen is megjegyzést tettek a féltestvérei viselkedésére. „Undorító, ahogyan a saját véred bánik veled. Teljesen figyelmen kívül hagynak egy olyan dolog miatt, amiben te nem vagy hibás” – írta egy kommentelő.

Arnold Schwarzenegger és volt felesége, Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze, és a kapcsolatukból négy közös gyerek született. 25 éve voltak házasok, amikor 2011-ben kirobbant a botrány és kiderült, hogy a színésznek született egy házasságon kívüli fia a család bejárónőjétől, Mildred Patricia „Patty” Baenától. A színész és a házvezetőnő viszonya 14 éven át tartott, és az asszony pont akkor lett terhes, amikor a színész felesége, Maria Shriver a negyedik gyerekét, Christophert várta, a két baba pedig pár hét különbséggel született meg. 2011-ben, a botrány kirobbanása után Maria Shriver azonnal beadta a válást.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images