Így alakult Arnold Schwarzenegger kapcsolata a házvezetőnőtől született fiával

2022. július 30.
A ma már kétszeres nagypapa, Arnold Schwarzenegger maga sem tudta, hogy öt gyermeke van, a házvezetőnőtől született kisfiú elképesztő hasonlósága keltett gyanút benne és feleségében is.

A ma 75 éves Arnold Schwarzenegger sosem tagadta, hogy imádta a nőket, utólag azonban maga is belátta, hogy sokszor túllépett egy bizonyos határt, amiért bocsánatot is kért az összes nőtől, akivel dolga akadt eddigi élete során. Szövevényes szerelmi kapcsolataiból öt gyermeke született.

Így alakult a 75 éves Arnold Schwarzenegger viszonya a házvezetőnőtől született fiával

Rossz döntés volt a nyitott kapcsolat

A fodrászként dolgozó Sue Moray tudhatott valamit, amikor ugyanis 1977-ben megismerkedtek, úgy határoztak, hogy nyitott kapcsolatban élnek majd egymás mellett. Ez lehetőséget adott Arnoldnak arra, hogy Sue mellett Maria Shriverrel is találkozgasson. Csaknem egy év után azonban a fodrász ultimátumot adott a színésznek, aki végül a Kennedy leszármazott Mariát választotta.

1986. április 26-án össze is házasodtak, és 4 gyermekük született. Kapcsolatuk 25 éven át tartott, 2011-ben hivatalosan is bejelentették, hogy elválnak. Az asszonynál akkor telt be a pohár, és döntött a szakítás, majd a hosszan elhúzódó válási procedúra mellett, amikor férje színt vallott, hogy viszonya volt az egyik háztartási alkalmazottukkal, és a románcból egy kisfiú is született (mindössze 5 nap különbséggel negyedik gyermekükhöz képest). A gyermek a Joseph Baema nevet kapta.

Ma már szent a béke az apa és a gyerekek között

Miután Arnold tudomást szerzett a kisfiú létezéséről, egy percig sem hezitált: gondoskodott az anyagi jólétéről, házat vett neki és azóta is támogatja. Hosszú ideig egyébként maga a színész sem tudta, hogy ő Joseph édesapja, de egy idő után kezdett gyanússá válni, hogy nagyon hasonlít rá a gyerek. Ez a hasonlóság az akkori feleségének is feltűnt, aki a párterápián hozta ezt fel sérelemként. Hiába próbálták, a házasságukat nem lehetett megmenteni, és az egykori terminátorra négy idősebb gyermeke is megharagudott. Szerencsére mára rendezték a soraikat, és szent a béke a gyerekek és az apjuk között.

Így alakult a 75 éves Arnold Schwarzenegger viszonya a házvezetőnőtől született fiával

Kívül-belül hasonlítanak

Schwarzenegger tartja a kapcsolatot Joseph Baenával. A sors különös fintora, hogy öt gyermeke közül pont a félrelépésből született fia hasonlít rá a legjobban, kívül-belül egyaránt. Joseph is odáig van a testépítésért, lelkesen jótékonykodik, sőt még színészként is kipróbálta magát. A fiú 2019-es diplomaosztójára is meghívta az édesapját, akivel szeret együtt edzeni és kerékpártúrákat szervezni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?