Hamarosan indul Harry herceg és Meghan Markle otthoni dokusorozata

2022. május 19.
Már hónapok óta forgatják a hercegi pár saját reality műsorát.

Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba költözésük után, 2020-ban kötöttek szerződést a Netflixszel, ám egészen mostanáig nem jelent meg egyetlen műsoruk sem a streamingszolgáltatón. Ez azonban hamarosan változni fog: bennfentes infók szerint a hercegi pár már hónapok óta forgat a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban, sőt a Netflix kamerái még a tavaly szeptemberi New York-i útjukra is elkísérte Meghant és Harryt. Mindez tehát azt jelenti, hogy a hercegi pár valamiféle dokusorozatot, vagy más néven realityt készít a streamingszolgáltatónak.

harry-herceg-meghan-markle

A hírek szerint a Netflix azt szerette volna, hogy már az év végén megjelenjen a produkció, hogy kapcsolódni tudjanak Harry szintén decemberre tervezett memoárjának a megjelenéséhez – Meghan viszont inkább 2023-ra tolná a premiert.

„Az időzítésről még tárgyalnak, a dolgok még a levegőben lógnak” – mondta egy bennfentes producer.

A tervek szerint a reality mellett egy másik produkció is érkezni fog a Netflixre a hercegi pártól: Harry herceg Heart of Invictus címmel egy dokumentumfilmet forgatott az évenként megrendezett Invictus játékokról. Ez az a bizonyos sportverseny, amit még a herceg indított el kifejezetten veteránok és háborúban lesérült katonák számára. Idén Hollandiában szervezték meg a játékokat, és már akkor is kamerák követték a hercegi párt.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!