Jennifer Lopez anyjának meglepő véleménye van lánya és Ben Affleck kapcsolatáról

2023. május 04.
Az énekesnő édesanyjának kétsége sem volt afelől, hogy mi lesz a két sztár kapcsolatának végkimenetele.
Jennifer Lopez anyjának meglepő véleménye van lánya és Ben Affleck kapcsolatáról

Jennifer Lopez és édesanyja, Guadalupe Rodríguez szerdán az NBC Today című műsorának vendégei voltak, ahol az énekesnő Ben Affleckkel való románcáról beszélgettek.

„Tudtam, hogy újra együtt lesztek, mert 20 évig imádkoztam ezért” – mondta Rodríguez a lányának az interjú során, amire Lopez vicces szemforgatással reagált. Az énekesnő nemsokára megjelenő albumáról, a This Is Me… Now-ról is beszélt az interjú során, amely a színésszel való kapcsolatáról szól.

„Hihetetlen utazáson mentem keresztül az elmúlt 20 évben, és azt hiszem, sokat fejlődtem” – mondta a sztár. „Úgy gondolom, hogy az album valójában ezeknek a pillanatoknak a megörökítéséről szól. Azt a pillanatot örökítettem meg a This is Me…Then című albumban, amelyben beleszeretsz életed szerelmébe. És 20 évvel később éppen ezt a pillanatot megpróbáljuk megragadni.”

Jennifer Lopez és Ben Affleck Hollywood egyik legmenőbb párjának számítottak, amikor 2002-ben randevúzni kezdtek. Még ugyanabban az évben eljegyezték egymást, de 2004-ben elváltak útjaik. Majdnem 20 évvel később újra egymásra találtak, és tavaly összeházasodtak egy privát Las Vegas-i ceremónia keretein belül.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images