Pedro Pascal csúnya fertőzést kapott a rajongóitól

2023. május 30.
Pedro Pascal nemrégiben egy kerekasztal-beszélgetésen vallotta be, hogy a Trónok harca idején csúnya szemfertőzést kapott rajongóitól – méghozzá elég vicces okból.
Pedro Pascalt most ünnepelte 49. születésnapját

A The Last of Us sztárja tényleg mindent megtesz a rajongók kedvéért – legalábbis ez derült ki a The Hollywood Reporter friss színész-kerekasztalán, ahol Pedro Pascal egy nagyon vicces sztorit is megosztott. A zombis sorozatával elképesztően népszerűvé váló „internet daddy” bevallotta, hogy a Trónok harcában alakított Oberyn Martell brutális halála annyira megihlette a rajongókat, hogy rengeteg „speciális” szelfin kellett pózolnia – egészen pontosan úgy, hogy a rajongók azt imitálják, hogy hüvelykujjukkal kinyomják a szemét.

Ha valaki nem ismeri a Trónok harca ikonikus jelenetét, itt megnézheti – ha bírja:

Csakhogy a sok vicces szelfinek meg is lett a következménye: Pedro Pascal csúnya szemfertőzést kapott a rajongóitól. Az esetnek szerencsére nem lett komoly következménye, azt mindenesetre jól bizonyítja, hogy Pedro Pascal nagyon (talán túlságosan is) közvetlen a rajongóival. 

Persze a The Last of Us elképesztő sikere után már nem biztos, hogy ennyire könnyű fotót készíteni vele, de azért reménykedhetünk benne, hogy összefuthatunk Pascallal egy kávézóban, miközben épp leadja bizarr rendelését.

Forrás: People Fotó: Getty Images