Ezek a titkos tetoválások borítják Pedro Pascal testét

2023. március 23.
Pedro Pascal nem varratott magára látványos, nagyméretű tetkókat, van azonban hat kicsi minta a testén, amiket eddig csak a legszemfülesebbek vehettek észre.
Nem tudod, hogy mit nézz ma este? Ezek Pedro Pascal legnépszerűbb filmjei

Az internet ügyeletes szívtiprójának számító Pedro Pascal teste erősen fókuszba került az elmúlt hónapokban, legyen szó az általa viselt cipőről vagy sokkoló koffeinbeviteléről. A The Last of Us sztárján ugyan elsőre nem látszik, valójában kifejezetten szereti a tetoválásokat, ugyanis hat minta is borítja a testét – bár tegyük hozzá, meglehetősen apró és gondosan elrejtett képekről van szó.

Eddig csak a legszemfülesebb rajongók szúrhatták ki Pedro Pascal tetkóit, a Popsugar azonban összegyűjtötte mind a hatot – legalábbis mind a hatot, amiről tudni lehet. Mutatjuk is őket:

1. Egy céltábla Pedro Pascal kezén

Talán a legkönnyebben észrevehető minta a Pedro Pascal bal kezére varrt apró céltábla. Egy 2017-es interjúban azt is elárulta a színész, hogy az inspirációt gyerekkori szokása adta: kiskorában gyakran rajzolgatott ilyen koncentrikus köröket kezeire.

2. A rejtélyes monogram

Pedro Pascal jobb csuklóján a V. P. monogram áll – ezzel édesanyja, Veronica Pascal előtt tiszteleg, akinek állítólag meghatározó szerepe volt benne, hogy a fia színészi pályára lépett.

Pedro Pascal most ünnepelte 49. születésnapját

3. Titkos virág

Valószínűleg ez a leginkább elrejtett tetoválás Pedro Pascal testén: a bal füle mögé varratott kis virág egy „testvértetkó”, amit nővérével, Javiera Balmacedával közösen csináltattak. Már többször kiderült, hogy a színész nagyon közel áll nővéréhez – még azt is elárulta, hogy ő volt az első, akit felhívott, mikor kiderült, hogy övé lett a The Last of Us főszerepe!

4. Elefántok a lábon

Összesen három kis elefánt van Pedro Pascal combjaira tetoválva – ezek közül egyet az Instagram-oldalára feltöltött képen is ki lehet szúrni.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images