Pedro Pascalt nemsokára meleg cowboyként láthatjuk a vásznon

2023. április 13.
Pedro Almodóvar új rövidfilmje májusban debütál a Cannes-i Filmfesztiválon a Mandalorian sztárjával és Ethan Hawke-kal a főszerepben.
Pedro Pascalt most ünnepelte 49. születésnapját

Bő egy hónap múlva mutatják be a 76. cannes-i filmfesztiválon Pedro Almodóvar harmincperces western filmjét, a Strange Way of Life-ot. A spanyol filmrendező új alkotásában Pedro Pascal egy Silva nevű cowboyt alakít, aki meglátogatja egy régi barátját, Ethan Hawke személyében. A két meleg férfi 25 évvel azután találkozik újra, hogy korábban bérgyilkosként dolgoztak együtt.

Pascal az Insidernek korábban azt mondta, hogy Almodóvar „a történetmesélés, a színek, a kultúra, a lázadás és a szexualitás új világát tárja elénk”, a közös munka során pedig „mámorítónak, veszélyesnek, vidámnak, szívszorítónak találta” a  rendező stílusát. A színész azt is elárulta, hogy bármit megtett volna neki kérdés nélkül, amit kér tőle.

A The Last of Us sztárja az Ethan Hawke-kal közös munkáról is mesélt, akinek gyerekkora óta nagy rajongója. „Hihetetlen lehetőség volt elmenni, tanulni, és élvezni azt, hogy egy szinten lehetek ilyen emberekkel” – mondta Pascal.

A Dua Lipa: At Your Service podcast egyik decemberi epizódjában Almodóvar úgy fogalmazott, hogy a moziban egy furcsa westernt láthatnak majd a nézők, amelyben két férfi szereti egymást, és ebben a helyzetben ellentétes módon viselkednek – egyfajta válasz lesz a Túl a barátságon című filmre.

Forrás: Paper, Fotó: Getty Images