Pedro Pascal és a csillagjegye: ez a bizonyíték rá, hogy hisz a horoszkópban

2023. március 15.
Aki nem ismerte még Pedro Pascalt a Trónok harcából, az biztosan megtanulta azóta a nevét a The Last of Usból vagy A Mandalóriból. Nemcsak A-listás sztárrá avanzsált Hollywoodban, de hatalmas rajongótábort gyűjtött. akik közül sokakat érdekel: mi Pedro Pascal csillagjegye? A színész nemcsak ezt árulta el, hanem azt is nyilvánvalóvá tette, hogy nagyon is hisz az asztrológiában.
Pedro Pascal most ünnepelte 49. születésnapját
  • Amikor Pedro Pascalt megkérdezték egy interjúban, mi a csillagjegye, nemcsak a napjegyét, de a holdjegyét és az aszcendensét is elárulta.
  • Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a The Last of Us színésze erősen hisz az asztrológiában.
  • Pedro Pascal nagyon büszke rá, hogy Kos csillagjegyű. De mit jelent ez a gyakorlatban?

Az MTV riportere kérdezte meg Pedro Pascaltól, mi a csillagjegye. A színész nemcsak azt mondta el, mi a napjegye, de a holdjegyét és az aszcendensét is elárulta. Ezeket pedig csak az tudja saját magáról, aki eléggé elmerült az asztrológiában. 

A közösségi oldalakon imádták, ahogy a chilei származású amerikai színész a horoszkópról beszélt. Nem csak azért, mert végre kiderült, mi a csillagjegye, de azt is bebizonyította, hogy az asztrológia igenis lehet férfias és szexi!

Az interjúban Pedro Pascal roppant büszkén mondta el, milyen csillagjegyben született, amiért roppant hálásak vagyunk neki. Hiszen így még többet megtudhatunk az asztrológus segítségével a színész személyiségéről.

Mi Pedro Pascal csillagjegye?

Pedro Pascal 1975. április 2-án született. A csillagjegye tehát Kos. Az MTV-nek adott interjúban részletesen ki is fejtette, miért a Kosok szerinte a legjobbak, ugyanakkor a legrosszabbak is a zodiákusban: „nincs számukra átmenet a kettő között”. Amiért ebben teljesen igaza van, a Kos uralkodó bolygója a Mars. Emiatt roppant indulatos, szenvedélyes és motivált csillagjegy, ami miatt a Kosok mindent vagy semmit alapon képesek csak gondolkodni. Gyakran hoznak döntéseket a pillanat hevében, a következményekkel mit sem törődve. 

Azt is elmondta Pascal, hogy a holdjegye Bak. Ezen nem is lepődtünk meg, ha végiggondoljuk, Pedro Pascal jelenléte a filmjeiben is milyen erős, védelmező és stabil erőteret hoz létre. A Bak föld jegy, mindig az eredmények és a cél lebeg a szeme előtt. 

Ugyanakkor ez az egy dolog, amiben Pedro Pascal nem olyan biztos saját magával kapcsolatban. A dolgokat az aszcendense kuszálhatja össze. Nem biztos a születése pontos időpontjában, ahogy elmondta, Ikrek vagy Rák lehet az aszcendense. Ha délelőtt 10 és délután 1 óra között született, az aszcendense Ikrek. De ha délután 1 és 3 között jött világra, már Rák az aszcendense. Ez mindent megváltoztathat a színész egész horoszkópjában.

Pedro Pascal Ikrek vagy Rák aszcendensű inkább?

Az asztrológus inkább azt tartja valószínűnek, hogy Pedro Pascal aszcendense Rák. Az aszcendensünk sokat elárul a világlátásunkról, emberekkel való kapcsolatainkról. Az interjúi, nyilvános megjelenései során Pedro Pascal mindig udvarias, kedves, nyílt és odafigyel másokra. Ez inkább a Rák aszcendensre utal. A Rákokra jellemző ugyanis, hogy fontos számukra a többi ember jólléte és elégedettsége. Sokkal inkább, mint a sajátjuk. 

Akár Rák, akár Ikrek Pedro Pascal aszcendense, az asztrológia rajongói már annak örülnek, hogy a színész is osztozik velük a horoszkóp iránti szenvedélyükben.

Akár Rák, akár Ikrek Pedro Pascal aszcendense, az asztrológia rajongói már annak örülnek, hogy a színész is osztozik velük a horoszkóp iránti szenvedélyükben

A Rák uralkodó bolygója a Hold. Ez azt jelenti, hogy Pedro Pascal horoszkópjának uralkodó bolygója a Bak hetedik házában áll. Ez fejezi ki, kik és milyen személyiségű emberek vagyunk. Mivel Pedro Pascal sikeres színészi karrierje leginkább apafigurákra épül, akik védelmezik, óvják a sebezhető gyengéket és gyermekeket (például a kisbaba Yodát A Mandalóriban és Ellie-t a The Last of Usban), a Rák-Bak energia rajzolódik ki a horoszkópjában. 

Ugyanakkor ha Pedro Pascal aszcendense az Ikrek lenne, az sem lenne teljesen meglepő. Ez azt jelentené, hogy a Merkúr lenne az uralkodó bolygója. Ez a kommunikáció és intelligencia bolygója, ami a művészi és kreatív Halak jegyében áll. A színészi pályán, ahol történeteket mesélnek el, szintén segítené a művészi önkifejezést.

Akár Rák, akár Ikrek Pedro Pascal aszcendense, az asztrológia rajongói már annak örülnek, hogy a színész is osztozik velük a horoszkóp iránti szenvedélyükben.

Nem Pedro Pascal az egyetlen híresség, aki hisz a horoszkópban. Ebből a cikkből kiderült, miért nem vesz fel például Jennifer Lopez soha Bak jegyű háttértáncost. 

Forrás: Style Caster Fotó: Getty Images