Kim Kardashiannak új pasija lehet Pete Davidson után

2023. június 01.
A reality-sztár a The Kardashians új epizódjának előzetesében erősen utalt rá, hogy a humoristával való szakítása után egy új, rejtélyes férfi bukkant fel az életében.
Kim Kardashiannak új pasija lehet Pete Davidson után

Úgy tűnik, Kim Kardashian visszatért a randipiacra. Bár a celeb korábban még arról beszélt, hogy Pete Davidsonnal való szakítása után még nem áll készen az ismerkedésre, most úgy tűnik, egyre jobban gyógyul az összetört szíve.

„A barátaim azt akarták, hogy találkozzak valakivel” – kezdi Kim.

„Nevezzük ezt a fickót Frednek. Megfelel az előírásoknak?” – kérdezi Scott Disick, mire Kim habozás nélkül azt válaszolja, hogy „megfelel a szabványoknak”.

Majd amikor a celeb sms-ezni kezd, egy producer felteszi a nagy kérdést a Kardashians sztárjának: „Fred az?” Mire Kim egyszerűen rávágja: „Igen.”

Az epizód későbbi részében a 42 éves celeb is őszintén megosztja érzéseit a szerelemmel kapcsolatban. „Néha oda-vissza csaponganak az érzéseim, például: Uh, ki akar majd valaha randevúzni velem? Négy gyerekem van, a 40-es éveimben járok, tudod?” – fogalmazott Kim. „De a tökéletes ember azt fogja mondani: kit érdekel ez az egész, nehéz lesz, de együtt vagyunk, és meg fogjuk csinálni. Szóval én csak erre a személyre várok.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images