Durván nekimentek az Alkonyat sztárjának: rondának és öregnek nevezték az egykor szexi vérfarkast

2023. június 04.
Durva kommentek záporoztak Taylor Lautnerre, az Alkonyat sztárjára: fonnyadt brokkolinak és aszott mazsolának is titulálták a sorozat egykori szívtipróját.

Az Alkonyat-filmekben a Bella (Kristen Stewart) szívéért versengő kigyúrt vérfarkast, Jacobot alakította Taylor Lautner, aki a kommentelők szerint az évek múlásával teljesen elveszítette vonzerejét. A Robert Pattinson oldalán alakító színészt nemrégiben durván megtámadták a rajongók a Today show-ban való szerepléséről posztolt videó alatt, azt hangoztatva, hogy Lautner „rosszul öregedett”. 

 Volt, aki úgy fogalmazott, olyan lett, mint egy aszott mazsola, más fonnyadt brokkolihoz hasonlította a még mindig csak 31 éves színész külsejét. A kommenteket nem is hagyta szó nélkül az egykori szívtipró: őszinte Instagram-videóban reagálva összegyűjtötte a kommenteket, köztük olyanokat is, amikben a hajvonalán élcelődtek, vagy egyszerűen csak azt mondták, „szarul néz ki”.

Taylor Lautner ezután elmondta, ha ezeket a gyűlölködő kommenteket néhány éve kapta volna, akkor biztosan összetört volna miattuk. „Úgy éreztem volna, hogy szeretnék elbújni egy lyukba, semmi kedvem nem lett volna interjúkat adni és szerepelni, vagy bármilyen olyan helyzetbe kerülni, ahol szembesülhetek ezekkel a reakciókkal”. Majd hozzátette, „Ha mások véleménye alapján határozod meg a saját értékedet, akkor ilyen rémesen fogod érezni magad. De ha tudod, hogy ki vagy, hogy mik az értékeid és mik a számodra fontos dolgok, akkor az ilyen megnyilvánulások sem tudnak megingatni”.

A színész azóta egyébként megosztott néhány forró edzős fotót is magáról, amivel határozottan bebizonyította, hogy nem lett belőle „fonnyadt brokkoli”.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images