Megan Fox vörös hajjal és jegygyűrű nélkül érkezett az Oscar afterpartijára

2023. március 14.
Megan Fox egyedül érkezett az eseményre, a vőlegénye, Machine Gun Kelly nélkül.
Megan Fox vörös hajjal és jegygyűrű nélkül debütált az Oscar afterpartiján

A 36 éves Megan Foxt vőlegénye, a 32 éves Machine Gun Kelly nélkül látták a Hollywood legfontosabb éjszakáját ünneplő partin. Fox egy szuper mélyen dekoltált fekete ruhában érkezett az eseményre, egészen meglepő, új frizurával.

Megan Fox vörös hajjal és jegygyűrű nélkül debütált az Oscar afterpartiján

Megan Fox és Billie Eilish a Vanity Fair partiján

A színésznő rézvörösre cserélte az ikonikus fekete tincseit – azt nem tudni, hogy csak az este erejéig (tehát egy parókáról van szó), vagy hosszabb távú változásról. Foxt az este folyamán Billie Eilishsel látták egy társaságban, nyoma sem volt a vőlegényének, Machine Gun Kellynek. A szemfülesek még azt is észrevették, hogy a színésznő ujjáról hiányzott a hírhedt tövises eljegyzési gyűrűje. Mindez persze nem is olyan meglepő azok után, hogy néhány hete még úgy tűnt, a sztárpár szakított egymással. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, február közepén  Megan Fox törölte a Machine Gun Kellyvel készült összes fotóját a közösségi médiás profiljáról, majd magát az Instagram-oldalát is inaktiválta. Ám mielőtt ezt megtette volna, a színésznő egy rejtélyes feliratot is kiírt utolsó fotója mellé: „Érzed a hazugság ízét / a leheletedben is ott van” – írta Fox, aki – a rajongók szerint – ezzel a Beyoncé-dalszövegrészlettel Machine Gun Kellynek akart odaszólni. A dalszöveg A Pray You Catch Me című számból való, ez volt az énekesnő Lemonade című albumának nyitódala, amelynek szövege Beyoncé reakciója volt azokra a vádakra, hogy Jay-Z megcsalta őt. A színésznő furcsa közösségi médiás viselkedése természetesen rögtön elindította a pletykákat arról, hogy a pár szakított egymással. 

Fotó: Getty Images